Klippning

HOLY HAIR är en könsneutral salong, där alla är välkomna, oavsett vad man själv väljer att identifiera sig som.

Därför har vi valt att skippa de gamla tråkiga och totalt förlegade begreppen ”dam” och ”herr” när det gäller klippningar, och väljer istället att ta betalt för den tid vi lägger ner på jobbet, oavsett vem du är eller vad du har mellan benen.

Bra att veta om våra klippningar:

Hur vet jag vilken typ av klippning jag ska boka?

Det är superenkelt! Våra klippningar delas in i 45 och 60 min. Om ditt hår är 5 cm eller kortare, bokar du 45 min. Om ditt hår är längre än 5 cm, bokar du 60 min. Varje stylistnivå har sitt eget fasta pris på de olika klippningarna, ta en titt i vår prislista för mer info!

I standardklippning (45/60 min) ingår tvätt och enkel styling. Vill du ha extra styling, behöver du boka till extra tid som en add-on vid din bokning, så att vi säkert hinner med allt.

Hur får jag 50 kronor i rabatt på min klippning?

Om du efter den första klippningen bokar en ny tid direkt på plats med din stylist, innan du går ut på stan och är snygg, och om den nya tiden som du bokar är inom 6 veckor;  blir nästa klippning 50 kronor billigare! Och kanske nästa efter det. Och nästa efter det. Och nästa efter det… Ja, du fattar.

Boka tid direkt online

Logga in i vår online-bokning så hittar du enkelt när nästa lediga tid finns tillgänglig.

Följ oss på sociala medier