Teamet

Det magiska teamet bakom salongen!

Jessica

OWNER | SALON DIRECTOR | MASTER STYLIST

Jessica är HOLY HAIR’s ägare och grundare, och arbetar som både Salon Director och Master Hair Stylist i salongen. Det innebär att det är hon som leder och utvecklar företaget och salongen, med hjälp av de andra i HOLY HAIR’s fantastiska team. Jessica har både gesällbrev och mästarbrev i bagaget, tillsammans med närmre 20 års erfarenhet från frisöryrket, både som anställd, hyrstol och salongsägare.

I salongen tycker hon att det är extra roligt att arbeta med färgförändringar, stora färgprojekt, och gärna färgningar som är lite edgy och sticker ut ur mängden. Att hitta och plocka fram det inre hos en individ, och ge det ett uttryck i det yttre med hjälp av håret, är även det en av Jessicas specialiteter och passioner  i salongen.

Jessica har stora planer med salongen och företaget, och ser fram emot att i framtiden expandera vidare och växa HOLY HAIR som koncept och varumärke.

På fritiden tycker Jessica om att umgås med familj och vänner, träna både gym och yoga, läsa självutvecklande böcker, allt som är andligt, dagdrömma och planera stordåd, resa, vara kreativ på olika vis, och framför allt ta dagen som den kommer.

3 saker som gör Jessica glad i livet, är känslan av flow, härliga möten mellan människor, och vetskapen om att vi alla är en del av någonting som är större än oss själva.

Matilda G

ADVANCED STYLIST | ASSISTANT SALON MANAGER, HELSINGBORG

Matilda arbetar hos oss som Advanced Hair Stylist, och det är med stor trygghet och stabilitet som hon tar hand om både dig och ditt hår när du sitter i stolen. Att Matilda är Advanced Hair Stylist, betyder att hon
är fullt behörig frisör med gesällbrev, mästarbrev och en del års erfarenhet från
frisöryrket.

I salongen tycker Matilda att det är extra roligt att göra lite större,
mer avancerade färgprojekt, så som balayage och vivid colors, kombinerat med rätt klippning och en riktigt snygg styling, som den där pricken över i!

Matilda vill alltid lära sig nya saker inom frisöryrket, och tycker om att kunna inspirera andra. Ett stort mål är att i framtiden ta Mästarbrevet, och därmed kunna kalla sig för frisörmästare!

På fritiden gillar Matilda att pyssla med växter. Hon har hela lägenheten full av härligt grönt! Padel är också någonting som hamnar högt upp på listan, tillsammans med familjen och katterna.

Tre saker som gör Matilda glad i livet är fika, djur och musik.

Sofia

ADVANCED STYLIST | ASSISTANT SALON MANAGER - KAMPANJER & KOMMUNIKATION

Mer info kommer inom kort!

Matilda A

INTERMEDIATE STYLIST | ASSISTANT SALON MANAGER - MALMÖ | CONTENT CREATOR

Mer info kommer inom kort!

Saga

JUNIOR STYLIST | CONTENT CREATOR

Saga har varit en del av vårt team i 3 år. Under tiden som elev på
frisörskolan gjorde hon sin praktik hos oss varje vecka. Nu är dock hennes utbildning färdig, vilket innebär att hon har en fullständig grundutbildning som frisör, och nu arbetar hos oss som Junior Hair Stylist, på sin väg mot att bli fullt behörig frisör med gesällbrev.

I salongen tycker Saga att det är väldigt roligt att arbeta med olika
balayage-tekniker, prova på olika stylingmetoder, och göra klippningar som ger en helt ny frisyr.

En av Sagas drömmar inom frisöryrket, är att jobba som hårstylist inom tv/film, och hon skulle även gärna prova på att jobba utomlands. Men, innan dess är hennes mål att bli så bra som hon bara kan bli som frisör!

På fritiden älskar Saga att resa och åka skidor, men framför allt
spendera tid med människor som hon tycker om!

3 saker som gör Saga glad i livet, är när den allra första snön faller
för vintern, hennes familj och sneakers!

Bullen

SALON DOG

Bullen är vår Salon Dog, eller salongshund, som det också kan heta, på ren svenska. Han brukar hänga med oss i salongen när matte Jessica jobbar. Han går inte lös ute i salongen, utan håller till inne i vårt personalrum. Men han kikar gärna ut genom glasdörren på dig som besöker oss! Bullen är en snäll, glad, oftast ganska tyst, envis engelsk bulldogg, som älskar alla människor, och om man vill hälsa på honom så brukar det vara väldigt populärt!

Boka tid direkt online

Logga in i vår online-bokning så hittar du enkelt när nästa lediga tid finns tillgänglig.