Hos oss

När du besöker oss för allra första gången, kommer du mötas av färg, grafiska mönster, gröna växter, glad musik, härliga dofter och varma leenden direkt när du kommer innanför dörren.

Varmt välkomna till Holy Hair

Vårt professionella team står redo att välkomna dig, och ser till att du känner dig som hemma hos oss. Vi bjuder dig på något gott att dricka, eventuellt med tilltugg om så önskas, allt efter säsong. Vi har alltid flera olika alternativ att erbjuda, och det mesta vi bjuder på är veganskt. Sedan är det bara för dig att luta dig tillbaks i soffan eller den fåtölj som du sitter i, kanske bläddra i något magasin, och invänta att din stylist kommer och hämtar dig för din behandling.

Bra att veta inför ditt besök

I Helsingborg finns vi mitt i stadens hjärta, på Bruksgatan 15, med endast 2 minuters promenad från Helsingborgs Centralstation, så att åka buss och tåg för att komma till oss är väldigt smidigt.

Parkering kan dock kräva lite planering, då vår salong i Helsingborg ligger på en gågata. Det finns parkering lite varstans runt om i stan, men inte i direkt anslutning till salongen.

I Malmö hittar du oss på en hörna, på Föreningsgatan 59, vid den fantastiskt vackra St. Pauli-kyrkan.

Det finns en hel del parkeringar alldeles precis utanför Malmö-salongen, och även längs med gatorna alldeles i närheten.

Vi ser väldigt mycket fram emot att träffa dig, och hoppas att du också ser fram emot ditt besök!

Det magiska teamet:

Matilda A

Läs mer om Matilda