Hairtalk

Utbildade och certifierade Hairtalk-stylister

Hos oss hittar du utbildade och certifierade Hairtalk-stylister, vilket öppnar upp massor av härliga möjligheter för dig och ditt hår! Hairtalk är perfekt för dig som vill ha antingen fylligare eller längre hår, eller varför inte både och?

Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framför allt det unika och skonsamma tejpsystemet, och de smarta fästena. Håret från Hairtalk är återanvändbart och är tillverkat av 100% äkta hår.
Håret är av högsta kvalité och gör att din upplevelse av produkten blir oslagbar, och ett självklart val för dig som vill välja ett skonsamt alternativ när du ska göra din hårförlängning.

Konsultation innan behandling

Vi har alltid en konsultation minst 2 veckor innan vi gör en behandling med extensions. Detta gör vi för att vi ska kunna välja ut den perfekta nyansen, längden och mängden hår för just dig. Under konsultationen tittar vi också på ditt eget naturliga hår, och går tillsammans igenom om det behövs göras några färgförändringar eller justeringar, för att dina extensions ska gå så mjukt ihop med ditt eget hår som möjligt.

Efter konsultationen kommer du veta exakt vad vi behöver göra, och du kommer även få ett prisförslag. När vi sedan bokar in en tid för att sätta i ditt hår från Hairtalk, kommer du få betala en deposition motsvarande 50% av slutpriset. Depositionen tar vi ut i förskott innan vi beställer ditt hår, som en garanti och säkerhet för din bokning.

Boka tid direkt online

Logga in i vår online-bokning så hittar du enkelt när nästa lediga tid finns tillgänglig.